Loading...
Home2019-01-23T17:02:54+00:00

Oesters is een beleving

Oestercompagnie

“The World is my oyster’ als je het over de oester hebt, kan je er enorm veel mee doen. Als je kijkt op deze site, dan zie je dat er een wereld is rond oesters.

Oestertainment®

Oestertainment® kun je bij Oestercompagnie op drie manieren beleven. Ons oestermeisje of onze oesterman komt naar jouw locatie toe,  je kunt naar ons komen voor een oester-experience in Depot Noord of je kunt van onze oesters genieten op beurzen in binnen- en buitenland.

Kijk in de menubalk onder agenda waar we de komende maanden te vinden zijn. Ook hebben wij een vers oesterconcept ontwikkeld, PUUROESTERS; te koop bij 17 MAKRO vestigingen in Nederland.

Oesterrecepten
Ben je in het buitenland dan kom je ons tegen in België, Zwitserland, Italië en de Verenigde Staten. In Turijn en New York City staan we bekend onder de naam Red Oyster.

Wil jij graag een  oesterman inhuren voor een geslaagd feestje? Dan ben je bij Oestercompagnie aan het juiste adres. Wij zijn gek op oesters en bezorgen jou graag een heerlijke oesterervaring. Wij willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met deze verrukkelijke delicatesse.

PS: Via blog en nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van het laatste oesternieuws en de ‘places to be’. Schrijf je in onderaan de pagina.

Bel nu !